Головна » 2017 » Апрель » 21 » Міжнародний день Землі
15:08
Міжнародний день Землі

 

Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

В нашому закладі, керівник еколого- натуралістичного гуртка Мартинюк В.В. провела засідання за круглим столом " Планета моєї мрії" В засіданні мали змогу поприймати участь не тільки гуртківці "Юних друзів природи" а й діти з інших гуртків, яким було цікаво і в яких було бажання відвідати цей захід. Під час засідання діти мали змогу поспілкуватися, висловлювати свої думки і пропозиції, який вони можуть зробити вкад в захист нашої планети.

У День Матері-Землі ми приєднуємося до цієї міжнародної ініціативи і закликаємо всіх підтримати загальнолюдські позитивні зусилля, які спрямовані на вирішення назрілих екологічних проблем. Що людина посіє - те й пожне. Не будемо про це забувати!    

Переглядів: 336 | Додав: Радуга9858 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar