Головна » 2018 » Ноябрь » 7 » Наш ювілей...
21:17
Наш ювілей...

   ЦДЮТ – це дивовижна веселкова країна, де мешкають чарівні казки, де оживають завітні мрії, де щоденно по сходинках збігає дитинство. Тут щирі і гарячі серця дорослих людей допомагають юним і допитливим дітлахам пізнати світ і себе, долучитись до прекрасного, зробити перші відкриття, здобути перші пермоги.

9 листопада виповнюється  45 років, як існує Помічнянський центр дитячої та юнацької творчості і вабить до себе міських  дітлахів .

За ці роки дитячий заклад пережив чимало змін і удосконалень, оновлювався з роками ,цьому осередку дитячого життя притаманний творчий пошук педагогів різних поколінь.

На протязі існування ЦДЮТ мали місце досягнення та гарні результати роботи гуртківців та керівників гуртків.

 З нагоди дня народження Центру дитячої та юнацької творчості вітаємо усіх наших  працівників та гуртківців, бажаємо всього найкращого, творчого натхнення, успіхів, усіляких гараздів та продовжувати працювати і творити за покликом душі.

   

Переглядів: 346 | Додав: Радуга | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 tanyapetrenko1986 • 12:55, 08.11.2018
З нагоди дня народження Центру дитячої та юнацької творчості відділ освіти виконавчого комітету Помічнянської міської ради вітає усіх наших працівників та гуртківців!
Ось і прийшов — цей добрий день,
Коли в душі в Вас справжнє свято!
І гляньте — Ви серед дітей.
Он скільки друзів в Вас багато!
Бажаєм щастя і добра, усмішок, радості, везіння. Бо діти в Центрі - це завжди майбутнє, творче покоління.
avatar